xXx: Return Of Xander – Traileri

Është shfaqur traileri i parë për filmin xXx: Return of Xander. Xander Cage kthehet nga azili për të gjetur luftëtarin e ri Xiang dhe grupin e tij që kanë vjedhur një armë të ngjashëm me kutinë e Pandorës.

Donnie Yen, Nina Dobrev, Tony Jaa, e të tjerë vijnë në filmin që shfaqet në kinema me datë 20 janar të vitit të ardhshëm.

You might also like