Film

Will Ferrell, Catherine Keener, e Michael Cera në Captain Dad

ferrell-keener-cera

Will Ferrell do të jetë pjesë e filmit Captain Dad. Atij do ti bashkangjiten Catherine Keener e Michael Cera.

Komedia e errët rreth një feste të shkuar gabim, do të shkruhet nga Sebastian Silva i cili edhe do të bëj regjinë e filmit

Rich Peelman (Will Ferrell) do të provoj të befasoj Lindën (Keener) me shpërblimin e përkryer për ditëlindje në një udhëtim në Karaibe me anije, së bashku me gjashtë fëmijët e tyre.

Filmi i radhës i Ferrell është The House në qershor të vitit 2017. Cera vjen në animacionin Sausage Fest, derisa Keener ka Unless dhe We Don’t Belong Here.