Seriale

Vazhdon Making a Murderer

making a murderer

Netflix ka njoftuar që seria e njohur Making a Murderer do të kthehet për një sezon shtesë.

Episodet e reja tashmë janë në produksion, derisa do ti shpien shikuesit në tregimin e STeven Avery dhe bashkë-mbrojtësit Brendan Dasey me skuadrat e tyre mbrojtëse derisa prokuroria provon të mbaj dënimin me jetë.

Kathleen Zellner – avokatja e avery do të sjell qasje ekskluzive në këtë sezon, përfshirë edhe pamje nga familjet dhe karakteret e afërta me rastin.

Akoma nuk ka datë të saktë për shfaqjen e sezonit të dytë në Netflix.