Underworld: Blood Wars – traileri

Kate Beckinslae kthehet në nëntokë për të vazhduar luftën kundër likanëve. Dhe jo vetëm kundër klanit të Mariusit, por edhe pjesës tjetër të vampirëve. Underworld: Blood Wars vjen në kinema me datë 3 shkurt 2017.

You might also like