TV Sondazhi 2015

Pas përzgjedhjes së më të mirëve në film për vitin e kaluar, Maniakat në bashkëpunim me Telekomandën këtë vit do të përzgjedhin edhe më të mirët në televizionet tona. Grupi Maniakat është bashkë-organizues i sondazhit për kanalet dhe programet më të mira që transmetohen në vendin tonë. Të përfshirë në këtë sondazh janë edhe grupi i veçuar i maniakëve të televizionit të njohur si TVMA. Sondazhi është i hapur deri më datë 20 maj 2015, derisa mund ta plotësoni në uebfaqen tonë direkt, apo edhe duke vizituar bit.ly/TVSondazhi2015

You might also like