Tag: videoloja

2K Games ka njoftuar që loja Mafia 3 do të ketë tri vazhdime shtesë në franshizë.

Të tri vazhdimet do të vijnë pa kosto shtesë për të gjithë ata që blejnë lojën, në cilëndo mënyrë, para-porosi, apo në ditën që del në treg.

Mafia III do t ketë karaktere, armë, makina, e gara të reja.

Loja shfaqet në treg me datë 7 tetor.

Read Full Article

Dishonored 2

Dishonored 2 do të del në shitje me datë 11.11.2016.

Prezantim më i gjerë për videolojën do të bëhet në E3, derisa janë publikuar emrat e parë që do të zërojnë karakteret e kësaj loje. Disa prej tyre vijnë nga serialet e famshme Game of Thrones dhe Daredevil.

Nga ky i fundit emri më i njohur është Rosario Dawson, derisa asaj i bashkohet edhe Vincent D’Onofrio.

Në mesin e merave tjerë janë edhe Pedro Pascal i Game of Thrones dhe Narcos; pastaj Sam Rockwell, Jamie Hector, e Robin Lord Taylor nga Gotham.

Dishonored 2 do të jetë në dispozicion për PC, PlayStation 4 dhe Xbox One.

Read Full Article