Tag: Televizioni

Sondazhi i organizuar tek Maniakë t’Televizionit dhe grupet tjera të rrjetit zyrtar Maniakat, nxjerr Klan Kosovën si televizionin më të shikuar, bashkë me dominimin në disa kategori sa i përket emisioneve tematike. KTV pason e dyta, njëjtë edhe për kah numri i emisioneve fituese, me RTV21 në pozitën e tretë.

National Geographic, O Sa Mirë, Ipko, e Liga e Kampionëve janë në mesin e më të votuarve.

Sondazhi ka qenë i organizuar vetëm në grupet Maniaka, dhe reflekton përzgjedhjen e anëtarëve si ‘më të mirën’ dhe jo medoemos atë që shfrytëzojnë ose shikojnë.

Sondazhi i ardhshëm pritet të organizohet rreth fundit të vitit aktual.

Rezultatet e sondazhit televiziv për sezonin 2017-2018

Read Full Article

amber roseAmber Rose e cila është marr me shumë lloje të bizneseve deri tani do të provoj edhe një zeje të re. Ajo do të jetë autore e një talk-show që do të shfaqet në kanalin VH1.

Shou do të përqendrohet në tema të ndryshme ditore që Amber Rose do të diskutoj me miqtë e saj, numrat e të cilëve do ti zgjedh rëndom nga telefoni i saj mobil.

Read Full Article