Tag: sondazhe

Sondazhi i organizuar tek Maniakë t’Televizionit dhe grupet tjera të rrjetit zyrtar Maniakat, nxjerr Klan Kosovën si televizionin më të shikuar, bashkë me dominimin në disa kategori sa i përket emisioneve tematike. KTV pason e dyta, njëjtë edhe për kah numri i emisioneve fituese, me RTV21 në pozitën e tretë.

National Geographic, O Sa Mirë, Ipko, e Liga e Kampionëve janë në mesin e më të votuarve.

Sondazhi ka qenë i organizuar vetëm në grupet Maniaka, dhe reflekton përzgjedhjen e anëtarëve si ‘më të mirën’ dhe jo medoemos atë që shfrytëzojnë ose shikojnë.

Sondazhi i ardhshëm pritet të organizohet rreth fundit të vitit aktual.

Rezultatet e sondazhit televiziv për sezonin 2017-2018

Read Full Article