Nje eksplorim surprizues, i sinqerte dhe i perzermert i nje storje jo-tradicionale. Her eshte ilustrim i tjetersimit te nje shoqerie ne nje realitet te mjegulluar, me shume se kurre, si…

Koncentrimi rreth karaktereve të çuditshme duket të jetë misioni i Craig Johnson në filmat e tij. Pasi sjell Majllon, portretizuar nga Bill Hader, tek ‘The Skeleton Twins’ (zor që e…

Nëse keni jetuar në Kosovë, është e pamundur mos të keni nuhatur kurrë aromën e qiririt kur fiket. Është po aq e kënaqshme sa ajo e karburanteve. Njëkohësisht e dëmshme,…

“Zonja nga qyteti” është një film i vitit 1976, i realizuar në Shqipëri, nga Piro Milkani. Në këtë film, dy personazhet kryesore janë teto Ollga (Violeta Manushi) dhe vajza e…

Mëkat do të ishte që universi i ‘Star Wars’ mos të ringjallej në këtë epokë. Shitja e Lucasfilm tek Disney ka qenë një gjë e bekuar për filmdashësit. Filmi i…