OTT shërbimi Netflix vazhdon të sjell përmbajtje të re për të gjithë abonentët edhe në trojet shqipfolëse. Pas debutimit

Netflix ka njoftuar që seria e njohur Making a Murderer do të kthehet për një sezon shtesë. Episodet e reja tashmë janë në produksion, derisa do ti shpien shikuesit në…

Seriali i ri i Star Trek do të shfaqet ekskluzivisht në Netflix vetëm 24 orë pas debutimit në televizionet amerikane. Seriali do të shfaqet në 188 vende të botës, përfshirë…

Aktorja fituese e Emmy dhe Oskar, Kathy Bates do të jetë e pranishme në VOD shërbimin Netflix. Bates do të luaj rolin kryesor në komedinë Disjointed. Kjo komedi vjen nga…

Netflix ka porositur dhjetë episode të serialit Dear White People, komedi gjysmë-ore bazuar në filmin me të njëjtin emër. Për ata që nuk e kanë parë filmin, ngjarja zhvillohet në…

Netflix – rrjeti më i njohur VOD tani më është i qasshëm në nivel global, për të gjithë, përfshirë edhe neve kosovarëve të cilët plasmi kur nuk na lejon të…