Në dhomën e ditës nuk mbajmë fotografi, piktura, apo çfarëdo frymori jo të gjallë! Kjo nuk vlen për dhomat tjera, megjithatë. Dhe derisa qëndronte aty, kopertina e librit, fytyra e…

Intervistë imagjinare me J.K. Rowling nga Shkurta Januzi J.K.Rowling E para ditë e shtatorit. Qëndrova brenda stacionit hekurudhor King’s Cross në Londër, disa hapa tutje murit që ndante platformat nëntë…

Shkruan Drenushë Morina Librat e serisë Harry Potter, nuk janë thjesht libra për fëmijë, madje nuk janë vetëm libra, por më shumë se aq… Ata na ofrojnë një botë kaq…