Për të marrët që ëndërrojnë, për të cilët një pikë çmendurie është madhështi. Për ata është ky udhëtim. E ngujuar në kolonë trafiku, në motin e pranverës së hershme, në…

Pas Whiplash, Damien Chazelle vjen me filmin La La Land. Për dallim nga i pari, ky film është një film romantik muzikor derisa në rolet kryesore sjell Ryan Gosling dhe…