Intervistë imagjinare me J.K. Rowling nga Shkurta Januzi J.K.Rowling E para ditë e shtatorit. Qëndrova brenda stacionit hekurudhor King’s Cross në Londër, disa hapa tutje murit që ndante platformat nëntë…

The Celebrity Experience (shqip: ta shijosh famën) është një program që u mundëson intërpretuesve të rinj t’i shfaqin aftësitë dhe talentet e tyre për aktrim. Ky program organizon turne botërore…

Gjatë javëve të kaluara, uebfaqja Maniakat.com ka realizuar disa intervista me personalitete televizive kosovare. Intervistat janë botuar më parë tek uebfaqja mike, Telekomanda.com, derisa ditëve në vijim do të ribotohen…