Nëse nuk keni dëgjuar kurrë për McDonalds, atëherë jashtëtokësor i dashur, të urojmë mirëseardhje në planetin Tokë. Presidentët që po zgjidhen së fundmi nuk janë më të mirët që kemi…

Zoti është lehtësim, shpëtim! Mu ashtu siç ju thonë shumica e predikuesve fetar, të cilitdo religjion. Është rruga më e lehtë për të gjetur përgjigjet në pyetjet më të komplikuara…

Edhe kafshët duket se janë prekur nga mania e The Voice e The X-Factor. (Ndoshta) Inspiruar nga këto, Buster Moon, një miush, hap audicionet për një shfaqje muzikore e cila…

Intriguese është historia e Kennedy-ve! E sheh filmin për zonjën e parë të SHBA-ve dhe futesh për të marr informata edhe një herë, në tentim për të kuptuar pse ka…

Shyqyr Zotit që mendja nuk zgjedh ngjyrën e trupit të cilin do të udhëheq! Dhe janë tri gra me mendje të ndritur të cilat po kontribuojnë në dërgimin e anijes…