Tag: fargo

carrie coon

Pas Ewan McGregor, sezoni i tretë i Fargo është pajisur edhe me rolin kryesor femër. Ajo është Carrie Coon e njohur së fundmi për rolin në serialin The Leftovers.

Carrie Coon do të portretizoj rolin e Gloria Burgle e cila përshkruhet si një grua normale e cila e kap zjarrfikësin kur proshuta merr flakë dhe të gjithë bëjnë panik. Ajo është shefe e policisë në Edna Valley dhe një nën e posa-ndarë nga bashkëshorti derisa has në problem për të kuptuar botën përreth.

Sezoni i tretë i Fargo nis produksionin më vonë gjatë këtij viti, ndërkohë Carrie Coon është duke filmuar sezonin e fundit të The Leftovers në Australi.

Ngjarja në sezonin e radhës të Fargo do të përqendrohet në një kohë më afër të tashmes derisa McGregor do të luaj rolin e dy vëllezërve binjak, Emmit dhe Ray Stussy, njëri biznesmen patundshmërish, tjetri oficer parulle.

Seriali pritet të shfaqet kah mesi i vitit 2017.

Read Full Article