Supergirl gjen Supermenin

Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin do të jetësoj Superman në serinë SuperGirl.

Ai do të ketë rol episodik në tregimin e Supergirl gjatë sezonit të dytë. Seriali është zhvendosur në kanalin CW dhe do të transmetohet të hënave.

Ndërkohë Tyler Hoechlin është shfaqur më parë në Everybody Wants Some!, Road To Perdition, Hall Pass, Solstice, Teen Wolf dhe në Stratton që së shpejti do të shfaqet në kinema.

You might also like