Filma

A Street Cat Named Bob – Traileri

James Bowen kishte probleme me substanca narkotike dhe askush nuk mund ti ndihmonte. Kjo vlejti deri ai takoi maçokun Bob i cili i ndryshoi jetën. Në kinema nga 4 nëntori.