Star Trek në Netflix

star trek

Seriali i ri i Star Trek do të shfaqet ekskluzivisht në Netflix vetëm 24 orë pas debutimit në televizionet amerikane. Seriali do të shfaqet në 188 vende të botës, përfshirë edhe Kosovën dhe Shqipërinë.

Në Netflix pos serialit të ri do të jenë edhe të gjitha seritë e vjetra, si dhe filmat të universit Star Trek.

Star Trek kthehet në televizion në janar të vitit 2017 derisa xhirimet nisin në shtator të këtij viti.

You might also like