Filma

Paolo Sorrentino me film për Berlusconin

paolo sorrentino

Regjisori i filmave Youth e The Great Beauty, Paolo Sorrentino do ti kthehet ekranit të madh për politikanin italian, Silvio Berlusconi.

Filmi do të quhet Loro me dy botëkuptime – loro për ‘ata’, dhe l’oro për ari. Nuk prite të jetë i mbushur me lëvdata sa me ngjarjet që kanë definuar karrierën e Silvio Berlusconit, skandalet.

Ky nuk është filmi i parë i Sorrentinos për njerëz në fuqi, pas Il Divo i cili kishte qenë kronikë për liderin italian, Giulio Andreotti.