Shtesa në Arrow

Josh Segarra

Skuadra e Arrow po shtohet. Emri i fundit është Rick Gonzalez i cili do të jetë pjesë e serialit për sezonin e pestë. Ai do të portretizoj karakterin e Wild Dog, raporton EW. Së fundmi Gonzalez është shfaqur në serialet si Mr. Robot, dhe Rush.

Edhe Josh Segarra është shtuar në serialin Arrow. Ai do të luaj karakterin e prokurorit Adrian Chase, një mik i majorit Oliver Queen. Së fundmi Josh Segarra ishte shfaqur në serialin Chicago PD.

You might also like