Sharon Lawrence në Shameless

sharon lawrence

Aktorja e njohur për rolin e saj në NYPD Blue, Sharon Lawrence do të ketë një rol episodik në serialin Shameless.

Ajo do të luaj rolin e Margos, një rol-modele për Fionën. Kjo e fundit do të jetë punëtore në darkuesen e Margos.

Sharon Lawrence së fundmi ishte shfaqur në serialet Rizzoli & Isles, Game of Silence dhe Drop Dead Diva.

You might also like