Sezon i plotë për This Is Us

this is us

Vetëm një episod i ka mjaftuar serialit të ri në NBC, This Is Us për të siguruar sezon të plotë.

Për 18 episode seriali do të përfundoj sezonin e parë, të cilin e ka siguruar pas debutimit me 10.1 milionë shikuesve, dhe rejting prej 2.8 në demografinë kryesore.

Njashtu seriali ka qenë edhe drama me debutimin më të mirë këtë sezon.

You might also like