Rinovohet Mindy Project

The Mindy ProjectSeriali The Mindy Project vazhdon të mbijetoj.

Pas anulimit nga Fox dhe marrjes nga Hulu për sezonin e katërt, seriali tani ka siguruar dhe sezonin e pestë.

Edhe pse seriali do të kthehet për sezonin e pestë, nuk është i sigurt kthimi i aktorit Chris Messina. Emri i tij figuron përkrah Kaling, Ed Weeks, Ike Barinhotlz, Beth Grant, Xosha Roquemore, e Fortunge Feimster.

You might also like