Rinovohen Killjoys e Dark Matter

killjoys

Syfy ka rinovuar dy serialet hit të premteve.

Dramat Killjoys dhe Dark Matter do të kthehen për sezonin e tretë, me finalet e sezonit aktual të shfaqur të premten e ardhshme.

Killjoys ka pasur një mesatare prej 650 mijë shikuesve për episod, derisa Dark Matter ka mbyllur me mesatarisht 50mijë shikues se Killjoys. Që të dy serialet kanë ruajtur interesimin që kanë pasur në sezonin e parë.

You might also like