Rinovohen Atlanta dhe Better Things

atlanta better things

Kanali FX ka rinovuar për sezonin e dytë serialiet Atlanta dhe Better Things.

Të dy komeditë kanë pasur debutim të suksesshëm në shikueshmëri, sidomos në demografinë 18-49 vjeç. Nuk kanë munguar as vlerësimet pozitive nga kritikë të ndryshëm të televizionit.

Edhe Atlanta, edhe Better Things do të kthehen me nga 10 episode në sezonin e dytë, supozohet në vitin 2017.

You might also like