Filma

Qershori me Portman, DiCaprio, e Spielberg

Gjate muajit qershor, anetaret e perzgjedhur te MMA do te sjellin pikepamjet e tyre nga pjese te vecanta te karrieres se Natalie Portman, Leonardo DiCaprio, e Steven Spielberg.

Do te publikohen shkrime per jeten e tyre private dhe profesionale, recensime filmash, komente, gjithcka ne vetem nje artikull, prandaj mos harroni te ktheheni per perditesimet e artikujve gjate gjithe muajit.

Muaji i Natalies

Muaji i Leos

Muaji i Spielbergut