Filma

Passengers – Traileri

Është shfaqur traileri i filmit Passengers që sjell Jennifer Lawrence dhe Chris Prat në një botë futuristike ku janë zgjuar para kohe.

Filmi shfaqet në kinema me datë 23 dhjetor.