Ballina

Maniakat

Më 29 qershor 2012, Maniakat.com filluan të hapin grupe të hapura për komunitet në rrjetin social Facebook, të cilat ishin unike për fushën e tyre në atë kohë!

Synimi i grupeve ishte që të mblidhte shoqërinë e këtyre që zhvilluan grupet por pasi që këto grupe u hapen për të gjithë, shoqëria e shoqërisë sjellte shoqërinë e tyre dhe kështu grupet që administrohen nga “Maniakat” arriti numër anëtarësismesh mbi 100.000 anëtarë!

Secili grup ka tematikën, qëllimet dhe synimet e veta.

Të gjitha grupet e krijuara nga “3shja Administrative” janë të listuara më poshtë!

 

 

 

Grupet tjera

Maniake t’Filmave

Maniake t’Kuzhines

Maniakë t’Muzikës

Maniake t’Serialeve

Maniake t’Teknologjisë

Maniake t’Futbollit

Maniakë t’Artit

Maniakë t’Videolojave

Maniake t’Dokumentarëve

Maniakë t’Leximit

Maniakë t’Realit

Maniakë t’Rap&HipHop

Maniakë t’Kafshëve

Maniake t’Basketit

Maniakë t’Barcës

Maniakë t’Horrorave

Maniakë t’Kerreve

Maniakë t’Cërrtanave

Maniakë t’Interit

Maniakë t’Pazarit

Maniakë t’Harry Potter

Maniakë t’Sportit

Maniakë t’Milanit

Maniakë t’Fotografisë

Maniakë t’ManUtd

Maniakë t’F1

Maniakë t’Kopshteve

Maniakë t’TalkShow

Maniakë t’Modës

Maniakat n’rrjetet sociale

Facebook
Google+

Twitter

Instagram

Leave a Reply