A Monster Calls – traileri

Filmi i zhanrit fantazi e errët i Juan Antonio Bayona ka ardhur me trailerin e ri që sjell tregimin e Connor i cili vuan me problemet e fëmijërisë me nënën që është duke vdekur dhe babanë që ka lënë familjen. Lews MacDougall, Felicity Jones, Toby Kebbell, e Sigourney Weaver vijnë në rolet kryesore të filmit që debuton më 6 janar 2017

You might also like