Film

MMA parashikon Oskarët 2017

Edhe këtë vit, sikur vitet e kaluara, anëtarë që shkruajnë kritika për uebfaqen Maniakat.com dhe në grupin Maniakë t’filmave. Vitin e kaluar MMA pati vlerësuar njëjtë me Akademinë 10 nga 11 kategoritë sa ishin në garë.

Sipas tyre, fituesit e këtij viti do të jenë:

Filmi – La La Land

Aktori – Casey Affleck

Aktorja – Emma Stone/Isabelle Huppert

Aktori dytësor – Mahershala Ali

Aktorja dytësore – Viola Davis

Regjia – Damien Chazelle

Skenari origjinal – Manchester by the Sea

Skenari i adaptuar – Moonlight

Filmi i huaj – The Salesman

Filmi i animuar – Zootopia

Dokumentari – OJ Made in America

Kinematografia – La La Land