Maniakat

Maniakë t’leximit me aksion humanitar

Maniakë t’leximit do të thotë edhe Maniakë t’Dijes. Hajde ju ndihmojmë në nxënjen e dijes atyne që ma tepër kanë nevojë.

Maniakë t’Leximit në bashkëpunim me organizatën e bamirësisë “Për nëna dhe fëmijë të lumtur” & American Corner in Prishtina organizojnë aksion për përgatitjen e fëmijëve të familjeve në nevojë për vitin e ri shkollor.

Që nga e hëna (17 korrik 2017) e deri më 31 gusht, ne do të organizojmë aksionin për mbledhjen e mjeteve shkollore si:
– canta krahu
– canta të vogla për lapsa (fotrolla)
– fletore
– lapsa
– kimika
– ngjyra
– vizore
– kompas
– pentagram
– bllok vizatimi
– libra të shkollës së mesme (për shkak se ministria nuk i shpërndan falas librat për shkollë të mesme)
etj.

Cantat e krahut, librat, dhe cantat e lapsave munden me qenë të përdorura (të vjetra) po ju lutem jo të dëmtuara, të papërdorshme, apo të papastra.

PIKAT E GRUMBULLIMIT:
1. Këndi Amerikan brenda Bibliotekës Kombëtare (nga ora 8 në mëngjes deri në 4 pasdite, Nga e hëna deri të premten)
2. Organizata “Për nëna dhe fëmiëj të lumtur” në Ulpianë (lokacionin e saktë e keni në koment me foto)

Për shpërndarjen e këtyre mjeteve ka me u kujdesë kryesisht organizata “Për nëna dhe fëmiëj të lumtur”. Besoni që kanë me shku në vendin e duhur.

Presim që edhe njiherë ju me tregu vullnetin tuaj t’mirë si shumëherë të tjera.

Dashni