Maniakat zgjedhin Oskarët

Pak para ndarjes së çmimeve Oskar, është mirë ti hedhim një sy shijes dhe mendimit të Maniakëve të filmit, të cilët votuan gjatë dy javëve të kaluara në kategoritë kryesore. Për Maniakat, filmi më i mirë del të jetë Birdman, derisa regjia do të duhej ti shkonte Richard Linklater. Kategoritë dytësore të aktrimit nuk sollën befasi sa shija e tyre për të votuar Rosamund Pike si aktoren më të mirë.

Se sa ia kanë qëlluar me parashikimet e tyre mbi 11,000 maniakë të filmit, mbetet të shohim sonte.

 

Filmi më i mire – Birdman

Regjia me e mire – Richard Linklater (Boyhood)
Skenari me i mire i adaptuar – The Imitation Game
Skenari me i mire origjinal – Birdman
Aktori me i mire – Eddie Redmayne (The Theory of Everything)
Aktorja me e mire – Rosamund Pike (Gone Girl)
Aktorja me e mire ne rol dytesor – Patricia Arquette (Boyhood)
Aktori me i mire ne rol dytesor – JK Simmons (Whiplash)
Filmi me i mire i animuar – How to Train Your Dragon 2

You might also like

One thought on “Maniakat zgjedhin Oskarët

Comments are closed.