Film

Johnny Depp në Labyrinth

johnny depp

Filmi për oficerin e policisë së Los Anxhelosit, Russell Poole, i cili ngarkohet me dy vrasje të rofilit të lartë – Tupac Shakur dhe Biigie Smalls, ka siguruar një emër të ri në kastin e aktrimit – Johnny Depp.

Ai do të portretizoj këtë karakter nën drejtimin e Brad Furman.

Filmi do të nis xhirimet në pjesën e parë të vitit 2017, derisa për ardhjen në kinema është akoma herët për të supozuar ndonjë datë.