1983

Java në Netflix – 26 nëntor 2018

Roastmaster Jeff Ross debuton serinë e re të stand-up komedisë me Dave Attel; sezoni i katërt i Pocoyo, i treti i F is for Family, i dyti i Spy Kids; dhe debutimi i serisë historike të zhanrit të trilerit të errët ‘1983’, janë në mesin e risive që vijnë në Netflix këtë javë të fundit nëntorit. Krahas tyre, edhe një mori filmash.

Seritë

 

Filmat

You might also like