the punisher

Java në Netflix – 17 janar 2019

Seritë Sex Education, Titans, e filmi The Last Laugh kanë qenë ndër prurjet e fundit të Netflix. Këtë javë këtyre u shtohen edhe disa seri ‘klasike’ të Netflix, bashkë me episodet e reja javore të ‘The Blacklist’.

Në mesin e serive origjinale të Netflix që kthehen këtë javë është pjesa e dytë e ‘Shtëpitë më të jashtëzakonshme në Botë,’ dhe Grejs e Frenki kthehen për sezonin e pestë. Një heroinë e animuar vjen me Carmen Sandiego, nënat australiane të uritura, dhe Dënuesi i Marvel kthehet me sezoni ne dytë.

Tek filmat, Netflix vazhdon të udhëtojë nëpër hapësirë. Kësaj radhe filmi ‘IO’ na shpien në hënën e dhjetë të Jupiterit me Margaret Qualley e Anthony Mackie; Noomi Rapace vjen në filmin ‘Close’, si dhe dokumentari për ahengun që kurrë s’ndodhi.

Tek stand-up është Sebastian Maniscalco vjen me specialin e tij të uritur.

Gjersa risitë si zakonisht vijnë të premten, gjatë javës vijnë episodet e reja të Outlander, Riverdale, The Good Place, The Blacklist, dhe sezoni i dytë i Star Trek Discovery që nis të premten.

Seritë

The World’s Most Extraordinary Homes – Sezoni 2B

Grace & Frankie – Sezoni 5

Carmen Sandiego – Sezoni 1

Yummy Mummies – Sezoni 1

Marvel’s The Punisher – Sezoni 2

Filmat

Io

Close

Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Revenger

Soni

Sebastian Sandiego – Stay Hungry

You might also like