Free Fire – Traileri

Ben Wheatley do të sjell në ekran filmin Free Fire të vendosur në Boston në vitet 1978, në një frymë kriminele ë mbledh në gjirin e saj Cillian Murphy, Michael Smitley, Armie Hammer, Sharlto Copley, dhe Brie Larson.

Filmi vjen në kinema me datë 31 mars 2017.

 

You might also like