Film Maniakat

Festivali Come and See

Të dashtun,

Ashtu siq ju kemi njoftu, gjatë këtyre tri netëve të maratonës do të shfaqen filma me tematikë rreth luftimit të dukurive negative në shoqëri. Për këtë temë kemi menduar ta shfaqim një film nga kinematografia Franceze, nën regjinë dhe skenarin e Olivier Nakache dhe Eric Toledano “The Intouchables”.

Një rrefim unik dhe tejet interesant i dy personave me botëkuptime dhe sfida diametrikisht të kundërta me njëri-tjetrin.

Ju ftojmë ta shikojmë së bashku këtë perlë kinematografike, si dhe në fund do të mbajmë një analizë e diskutim rreth filmit, si dhe temës e cila trajtohet. Për këtë e kemi ftuar edhe njëri nga administratorët e grupit të Facebook-ut “Maniakë t’Filmit” Kushtrim R. Krasniqi

Ejani dhe shikoni së bashku me ne #ComeAndSee #CaS