Film

Eriq La Salle në The Wolverine 3

eriq la salle

Aktori Eriq Lasalle do të jetë pjesë e filmit The Wolverine 3.

Veterani i ER vjen për një rol misterioz në filmin e James Mangold nën skenarin e Daid James Kelly. Ai u bashkohet emrave të rinj në film si Boyd Holbrook, Richard E. Grant, dhe STephen Merchant.

The Wolverine 3 vjen në kinema me 2 mars të vitit të ardhshëm.