Episode Review – Suits 5×11 (me spoilera)

Disa teori për emrat që kanë mundur ta fajësojnë Mike janë shfaqur tek Maniakë t’Serialeve.

Lola, Jack Soloff, Jessica, e edhe Rachel përmenden në mesin e tradhtarëve të sekretit të Mike.

Metini lavdëron teorinë për rikthimin e Harvey, derisa nuk mendon që Louis ka qenë spiuni, përkundër dyshimeve fillestare. Roni pret zhagitje të procesit të Mike deri në fund të sezonit. Teori interesante sjell Fatoni që mendon se Jessica ka planifikuar largimin e Mike dhe Harvey, teori me të cilën nuk pajtohet Krenari. Sjellja e Robert Zane ka mbështjetjen e Diellës, derisa Flutura shkon një hap më larg – fajson Rachel.

Suits vazhdon të shfaqet të mërkurave, derisa diskutimet për episodin e radhës si gjithnjë vazhdojnë të enjteve tek Maniakë t’Serialeve. Komentet e plota në këtë link.

You might also like