Elizabeth Olsen në Kodachrome

elizabeth-olsen

Aktorja Elizabeth Olsen do të jetë pjesë e dramës rrugore Kodachrome.

Ajo do të jetë pjesë e kastit që përfshin edhe emra si Jason Sudeikis dhe Ed Harris. Regjinë e filmit do ta bëj Mark Raso, me skenar të Jonathan Tropper, bazuar në artikullin e New York Times nga viti 2010, For Kodarchrome Fans, Road Ends at Photo Lab in Kansas.

Tregimi i filmit e gjen Sudeikis dhe Harris si babë e birë që udhëtojnë nëpër Kansas për të bërë fotografitë e fundit të laboratorit Kodachrome.

You might also like