Edhe Adam McKay me super-heronj

adam mckay

Regjisori i njohur për komeditë me Will Ferrell, dhe të nominuarin për Oskar The Big Short, Adam McKay do të marr timonin për regjinë e filmit për super-heronj, Irredeemable.

Filmi sjell ngjarjen nga një botë ku heroi më i madh është Plutonian, përderisa vret super-kriminel, e më pas tu kthehet njerëzve të rëndomtë.

Tommy Wirkola është duke bërë skenarin, derisa Adam McKay mbetet i përfshirë në vazhdimin e filmit Ant-Man ku ka ndihmuar me skenar dhe rrëfim.

You might also like