A Dog’s Purpose – Trailer

Është shfaqur traileri i parë për filmin A Dog’s Purpose.

Lasse Halstrom do të bëj regjinë e filmit në skenar të Cathryn Michon e cila adalpton vepërn e W. Bruce Cameron.

Josh Gad do të bëj zërin e qenit i cili mundohet të kuptoj qëllimin e jetës dhe të pronarëve të tij të ndryshëm.

Filmi vjen në kinema me datë 27 janar 2017.

You might also like