Dear White People në Netflix

dear-white-people-series

Netflix ka porositur dhjetë episode të serialit Dear White People, komedi gjysmë-ore bazuar në filmin me të njëjtin emër.

Për ata që nuk e kanë parë filmin, ngjarja zhvillohet në mesin e një grupi të studentëve me ngjyrë dhe përballjet e tyre me tensione raciste gjatë një studimeve në një kolegj të ngritur.

Produksioni pritet të nis këtë vit, derisa premiera pritet të shfaqet në vitin 2017.

You might also like