The Conjuring 2 dominon arkat

The Conjuring 2

Vazhdimi i dytë i franshizës horror The Conjuring i ka mohuar pozitën e parë në kinematë amerikane filmit Warcraft.

The Conjuring 2 ka siguruar 40.4 milionë dollarë është më shumë se Warcraft që mblodhi vetëm 24 milionë. Edhe një film tjetër debutues u rendit në pozitën e tretë. Now You See Me 2 inkasoi 22 milionë dollarë. Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows u zhvendos në pozitën e katërt para X-Men: Apocalypse dhe Me Before You.

Top 5 Filmat (tregu global për vitin 2016)

  1. Captain America: Civil War 143 milionë
  2. Zootopia 007 milionë
  3. The Jungle Book (2016) 910 milionë
  4. Batman v Superman 872 milionë
  5. Deadpool 774 milionë

You might also like