Po të veja bast jetën time në parashikimin e fituesve të Oskarëve dhe Emmy-ve, edhe po të isha mace do të isha asimiluar deri më tani. Por, fatmirësisht nuk jemi…

Që nga tentimi i Stanisit për të marrë Kingslanding nuk më kujtohet që kemi pas episod beteje në ‘Game of Thrones’. Beteja e murit, ndërmjet Rojtarëve të Natës dhe Egërsirave…

Kanë kaluar javë nga fundi i kësaj episode dhe ende e kam të vështirë të shkruaj diçka të denjë. Megjithatë do të nis me Sansën dhe Bejlishin. E bija më…

Seriozisht, sa duhet të urresh vëllain për të angazhuar një ‘kampion’ të tillë në një luftë kundër xhuxhit. Sër Gregor (me histori në NFL) është një nga viganët më të…

Diçka nuk është në rregull me këtë sezon të ‘Game of Thrones’. Gjërat janë duke shkuar aq shumë mirë sa që mund të na ndodh diçka tmerruese që të baraspeshojë…

Doni po rikthehet. Por, do të përqendrohem një herë tek Megan. Njoftimi i saj me Stefaninë sikur riktheu realitetin për Donin e vjetër, edhe pse ajo xhelozia e Megan ishte…

Derisa mendoja javën e kaluar se ‘kishim mësuar shumë’ për Baleishin, vjen episodi i radhës ku mësojmë se vet ai është mjeshtri pas pothuajse çdo tragjedie që ka prekur mbretërit…

Kah po shkon Doni? Ishte një episod që na ngacmoi duke dërguar Donin teposhtë, duke e kthyer tek alkooli të cilin e vodhi nga zyra e Roxherit. E ky i…

Shumë sekrete, fshehtësi mësuam në episodin e fundit. Së pari, të nisim nga vdekja e Joffrey. Duket se ka një lidhje në bashkëpunim ndërmjet Baelishit dhe Olennas. Ose vetëm një…

Pse aq lehtë? Pa asnjë fije hezitimi, vetëm me një ofshamë të lehtë Don Draper bie në fund të pusit në kompaninë që vet ndërtoi. Situatë në agjenci ishte ndër…