Maniakë t’Leximit duke provuar të kthej në traditë rekomandimet mujore të librave, edhe këtë muaj ka vendosur të sjell disa alternativa nga njerëz që kënaqësinë e gjejnë në të lexuar.…

Maniakë t’Leximit ka vendosur të ju ofroj disa alternativa të mira për të lexuar gjatë shtatorit. Për këto alternativa kemi zgjedhur dhe pyetur disa nga lexuesit më aktiv kosovar në…

Redaktorët e Amazon edhe këtë muaj sjellin listën e librave më të mirë për të lexuar. Të përzgjedhur për maj janë shtatë libra: ‘No Place to Hide’ nga Glenn Greenwald…