“Zonja nga qyteti” është një film i vitit 1976, i realizuar në Shqipëri, nga Piro Milkani. Në këtë film, dy personazhet kryesore janë teto Ollga (Violeta Manushi) dhe vajza e…

Mëkat do të ishte që universi i ‘Star Wars’ mos të ringjallej në këtë epokë. Shitja e Lucasfilm tek Disney ka qenë një gjë e bekuar për filmdashësit. Filmi i…

Në njërën nga episodet e fundit të Simpsonave, Homeri në mënyrën e tij të zakonshme thumbon obsesionin amerikan me ndjekjet policore nëpër rrugët e Amerikës të cilat vlerësohen edhe si…

Bazuar në romanin e Shusaku Endo, Martin Scorsese bashkë me Jay Crocks sjell tregimin për priftërinjtë e fundit katolik në Japoni. Gjatë shekullit të XVII-të. Dy priftërinj jezuit udhëtojnë në

Zonja dhe zotëri Smith është kthyer. Vetëm se tani Brad Pitt ka gjetur dikë më të mirë, më të talentuar shumë herë se sa Angelina Jolie. Përkundër kësaj, ‘Allied’ mbetet…

Jim Jarmusch është disi ndryshe. Nuk është i veçantë, por është më ndryshe nga e zakonshmja, diçka të cilën e bëjnë shumë veta, në mënyra të ndryshme. Manipulojnë me hije,…

Jessica Chastain është e hatashme! Nëse kërkon aktore për karakter të fortë femër në rol kryesor, atëherë Jessica Chastain është në mesin e opsioneve më të mira. Ajo është e…

Nuk kam pritur shumë nga ky film. Nuk kam pasur edhe shumë informata paraprake, megjithatë në bazë të përshkrimit, trailerave, më ka lënë goxha skeptik.