Nje eksplorim surprizues, i sinqerte dhe i perzermert i nje storje jo-tradicionale. Her eshte ilustrim i tjetersimit te nje shoqerie ne nje realitet te mjegulluar, me shume se kurre, si…

Herën e kaluar, më duket, pleqtë e Hollywoodit ishin në Las Vegas për tu shthurur. Kësaj radhe, me pensionet e pakënaqshme, treshja e Morgan Freeman, Michael Caine, e Alan Arkin…

Koncentrimi rreth karaktereve të çuditshme duket të jetë misioni i Craig Johnson në filmat e tij. Pasi sjell Majllon, portretizuar nga Bill Hader, tek ‘The Skeleton Twins’ (zor që e…

Nëse keni jetuar në Kosovë, është e pamundur mos të keni nuhatur kurrë aromën e qiririt kur fiket. Është po aq e kënaqshme sa ajo e karburanteve. Njëkohësisht e dëmshme,…