Prej më të mençurve janë ata që me pak fjalë tregojnë shumë. I tillë është edhe filmi ‘The Red Turtle’. Fare pa dialog, filmi tregon aventurën e një të ngujuari…

A flasim për diçka që si popull po na mban gjallë, ama asnjëri se përmend? Gati 92 miliardë video prej 23 miliardë vizitave kanë qenë në njërën prej faqeve kryesore…

Hollywoodi, ky emri gjigand që e njohim të gjithë. Piedestali i çdo filmi, ylli i pashuar i çdo artisti, ëndrra madhështore e çdo regjisori, ndoshta edhe ëndrra më prestigjioze i…

‘Elle’ i Paul Verhoeven (po, bash ai që ka bërë regjinë e filmave RoboCop, Basic Instinst, e Total Recall) nuk është as në mesin e kandidatëve të ngushtë për kategorinë…

Bashkë me Forest Whitaker, edhe Daniel Kaluuya, e Florence Kasumba do të jenë pjesë e filmit Black Panther. Whitaker do të luaj rolin e Zurit, Kasumba do të reprizoj Ayon…

Filmi për oficerin e policisë së Los Anxhelosit, Russell Poole, i cili ngarkohet me dy vrasje të rofilit të lartë – Tupac Shakur dhe Biigie Smalls, ka siguruar një emër…