Njëzetepesë salla janë vetëm në Beograd, pa shtuar edhe 11 tjera nëpër Serbi. Pesëmbëdhjetë janë në Kroaci, nëntë në Maqedoni, e gjashtë në Mal të Zi. Të gjitha këto salla…

OTT shërbimi Netflix vazhdon të sjell përmbajtje të re për të gjithë abonentët edhe në trojet shqipfolëse. Pas debutimit

Vazhdimi i tretë i ‘Thor’, ‘Ragnarok’ mbyll një vit të suksesshëm të Marvel Studios. Pas ‘Guardians of the Galaxy Vol.2’ dhe

Tom Hardy, tashme i njohur nga te gjithe dhe i preferuari i nje pjese te madhe te fansave te kinematografise, ka filluar karrieren ne vitin 2001 ne nje prej serialev…

Të dashtun, Ashtu siq ju kemi njoftu, gjatë këtyre tri netëve të maratonës do të shfaqen filma me tematikë rreth luftimit të dukurive negative në shoqëri. Për këtë temë kemi menduar…

‘Crash’ ndoshta është në mesin e filmave më të nënvlerësuar që kanë fituar Oskar. Por, në thelb përmban një kryqëzim historish që sfidojnë karakterin e njeriut karshi situatave që ndryshojnë…

Edhe këtë vit, sikur vitet e kaluara, anëtarë që shkruajnë kritika për uebfaqen Maniakat.com dhe në grupin Maniakë t’filmave. Vitin e kaluar MMA pati vlerësuar njëjtë me Akademinë 10 nga…

Derisa Janelle Monae ka qenë emri që ka shpërthyer vitin e kaluar në mesin e aktoreve, këtë vit këtë epitet tek meshkujve do t’ia jepja Mahershala Ali. ‘Moonlight’, ‘Hidden Figures’…

Është një moment tek ‘Loving’ ku Ruth Negga dëgjohet aq pastër duke ngrehur hundët sa që të bën të ndjehesh i gërditur derisa përfytyron lëvizjen brenda hundës, dhe njëkohësisht çmon…